Sådan konfigureres en 2Wire Gateway

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut din 2Wire Gateway til din telefonstik ved hjælp af et RJ-11 telefonkabel. Tænd for enheden og giv det et par minutter for at starte fuldt ud.

2.

Slut computeren til enheden ved hjælp af et Ethernet RJ-45-kabel. Plug den ene ende i computerens netværksport, den anden i en af ​​portene bag på gatewayen. 2Wire Gateway er kompatibel med Windows, Mac og UNIX-baserede computere.

3. < / p>

Start en webbrowser (Internet Explorer, Safari, Firefox eller Google Chrome) og indtast 2Wire.gateway.net i webadresselinjen. Tryk på 'Enter' eller 'Return' for at hente konfigurationssiden.

4.

Klik på linket 'Run System Setup Wizard'. Du bliver bedt om at oprette en administratoradgangskode til enheden, som forhindrer nogen i at få adgang til konfigurationssiden og ændre dine netværksindstillinger. Klik på 'Næste' og indtast 20 tegn nøglekoden. Dette nummer leveres til dig af din DSL-udbyder og følger med dit DSL 'Welcome Kit'. Når du har indtastet nøglekoden, skal du klikke på ' Næste '-knappen for at fortsætte konfigurationsprocessen. Kontakt din DSL-udbyder, hvis du mangler nøglekoden.

5.

Vælg' PPPoA 'til din forbindelsesmetode, og indtast derefter y vores DSL brugernavn og adgangskode. Disse oplysninger blev også inkluderet i dit 'Velkomstpakke.' Uden dit brugernavn og kodeord vil du ikke kunne oprette forbindelse til internettet. Bemærk at både brugernavn og adgangskode er følsomme, så de skal indtastes nøjagtigt, som de vises i din dokumentation.

p> 6.

Klik på ikonet 'Hjemmenetværk' og derefter linket 'Trådløse indstillinger' for at indtaste dine trådløse netværksindstillinger. Giv dit trådløse netværk et navn (noget der adskiller det fra andre trådløse netværk inden for rækkevidde) og tænd for trådløs sikkerhed ved at klikke på 'Aktiver' i afsnittet 'Trådløs netværkssikkerhed'.

7.

Vælg 'WPA' under 'Trådløs tilstand' for at tænde Trådløs netværkssikkerhed. Hvis du vil bruge den medfølgende trådløse nøgle (adgangskode), skal du vælge 'Brug standard krypteringsnøgle' og indtaste nummeret (fundet på et klistermærke fastgjort til bunden eller siden af ​​2Wire-enheden) i feltet 'Nøgle' Hvis du vil oprette din egen adgangskode, skal du vælge 'Brug brugerdefineret krypteringsnøgle' og indtaste din adgangskode i feltet 'Nøgle'. Klik på 'Gem' for at gemme t Han ændrer dig ind.

Tips og advarsler

  • Du behøver ikke at bruge den cd, der følger med 2Wire Gateway.
  • Indtast dine adgangskoder på et sikkert sted.
  • Deaktiver 'SSID Broadcast', hvis du ikke vil have udenforstående at se dit trådløse netværk.
  • At miste dit kodeord skal genoprette 2Wire s indstillinger til fabriksindstillinger.
  • En 2Wire Gateway er en netværksenhed, der fungerer som både et DSL modem og en router. Det er fremstillet af 2Wire, et San Jose-baseret tech selskab. De seneste 2Wire-enheder indeholder også trådløse funktioner, som gør det muligt for brugerne at dele netværksressourcer samt at oprette forbindelse til internettet trådløst. Konfiguration af en 2Wire Gateway kræver, at alle de lokale netværksindstillinger samt DSL-loginoplysningerne indtastes korrekt. Selv om 2Wire-produkter sælges i butikker, leveres de normalt af internetudbydere som en del af deres service.