Sådan løser du problemer med trådløst på min HP Pavilion 6000

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sørg for, at din eksterne trådløse adapter er korrekt forbundet til en USB-port på din HP Pavilion 6000 (hvis det er relevant). Hvis du bruger en ekstern trådløs adapter, skal den være tilsluttet helt til USB-drevet. Hvis adapteren kun er tilsluttet en del af den måde, den ikke virker.

2.

p> Kontroller, at du har installeret softwaren, der fulgte med din trådløse adapter (hvis du installerede den efter at du har købt din computer). Alle trådløse adaptere, både interne og eksterne, som du installerer dig selv, kommer med en cd-rom, der indeholder computersoftware . Denne software skal installeres, før adapteren kan bruges.

3.

Kontroller, at din HP Pavilion 6000 stationære computer er fysisk inden for rækkevidden af ​​et trådløst netværk. har et begrænset udsendelsesområde, så hvis du bruger en svagere router i dit hjem, må du muligvis komme relativt tæt på det for at kunne hente et signal. Prøv at flytte din HP Pavilion 6000 tættere på routeren, eller prøv at flytte routeren tættere på din HP Pavilion 6000.

4.

Sørg for, at der ikke er noget der vil forstyrre Trådløst signal transmitteres af din trådløse router. Andre trådløse enheder, som f.eks. Trådløse hjemmebiografhøjttalere og endda trådløse telefoner, der opererer på bestemte frekvenser, kan forårsage interferens og signalforvrængning, når de arbejder med trådløse computernetværk. Fjern disse hindringer fra området, og prøv derefter din forbindelse igen.

5.

Sørg for, at din trådløse router er korrekt forbundet til dit internetmodem. Disse to enheder skal være forbundet med hinanden med et Ethernet-kabel. Hvis det ikke er tilfældet, vil modemet ikke kunne sende signaler til routeren, og din computer vil ikke kunne få adgang til det trådløse internetadgangspunkt.

Trådløse computernetværk kan være finicky, for at sige mildt. Enhver række ting kan få dig til at få et svagt signal eller helt tabe en trådløs forbindelse helt og holdent. Hvis du vil løse de problemer, som du har med den trådløse forbindelse på din HP Pavilion 6000 stationære computer, er der et par hurtige ting, som du kan fejle, der tager sig af de fleste problemer, du vil løbe ind i.