Sådan opsætter du e-mail med direkte tv-dsl

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontakt DirecTV ved at ringe til 1-800-DIRECTV-telefonnummeret eller få adgang til webstedet. Selvom du allerede har DirecTV, skal du ringe til nummeret for at oprette din e-mail-konto, da det er noget du ikke kan gøre uden hjælp fra virksomheden.

2.

Spørg DirecTV om sin DSL-service, og fortæl repræsentanten om eller ej, at du allerede har kabel gennem dem. Normalt er den tilgængelig via en anden udbyder, ligesom Qwest, selv om den på nogle markeder er tilgængelig lige gennem DirecTV.

3.

Tilmeld dig DSL-service sammen med dit DirecTV Det er via DirecTV eller en anden internetudbyder. Du kan gøre dette, selvom du allerede har kabel og bare leder efter en e-mail-konto med internet service.

4.

Vent til installationen er færdig. På dette tidspunkt får du en DSL-e-mail-adresse. Det kan være en adresse på DirecTV, eller det kan være en adresse hos firmaet, der leverer DSL sammen med DirecTV.

Hvis du ønsker at have en DSL-e-mail-konto, der er parret med dit DirecTV, er der et par nemme trin, som du kan følge for at gøre dette til en realitet. Selvom DirecTV er en kabeludbyder, er alt sammen, som DirecTV er tilgængeligt, parret med en anden internetudbyder, så du kan få dit DirecTV og dit DSL Internet sammen. Når du har oprettet dette, kan du nemt få din DSL-mail. Selvom du allerede har service, skal du følge disse trin for at konfigurere din e-mail-konto.