Forskelle mellem Linux Security u0026 Windows Security

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Sikkerhed mellem to populære operativsystemer, der befinder sig i verdens computere, er et bredt diskuteret emne. Windows er et lukket system og selvfølgelig den mere kendte part i de to konkurrenter. Linux er et gratis operativsystem, der arbejder på en UNIX-platform. Dette betyder i det væsentlige, at alle kan få det, og alle hjælper med at opretholde det. Sikring af dit computersystem kan være noget du tænker på ofte. Sammenligning af de to kan give dig et indblik i sikkerhedsspørgsmål til dit hjem eller en computer.

Virus

Det er et velkendt faktum, at malwareprogrammer plager Microsoft Windows. Når man diskuterer sikkerhedsproblemer, skal man overveje sandsynligheden for infektion. Ifølge Kaspersky Lab er Windows effektivt blevet standard for malware skabere. Dette skyldes i høj grad markedsandele. Det er mere fornuftigt at målrette mod Windows-operativsystemerne. De beboer langt flere computere end Linux-systemet. Målet med hackere er også forskelligt mellem de to komponenter. For Windows ønsker en hacker at overtage computeren. Dette gør det muligt for ophavsmanden af ​​virussen at få kreditkort og adgangskode detaljer. I et UNIX-system, som Linux, synes hackerne at have andre mål. Da et stort antal enkeltpersoner har adgang til scriptet til Linux-operativsystemer, indfører hackere programmer, der ikke har nogen reel effekt som en test for at se, hvor lang tid det tager før en person indser, at koden er blevet hacket.

Åben vs Lukket < / h2> Windows er en lukket platform. I det væsentlige betyder det kun, at udviklerne ved Microsoft virkelig ved, hvordan applikationen fungerer. Undtagelsen fra denne regel ville være de hobbyister, der har oprettet programmer, der giver dem mulighed for at se inde i operativsystemapplikationerne og se, hvordan de krydser. Linux er som open source software program. Enhver med programmeringserfaring er velkommen til at bidrage til systemets struktur. Dette fører til meget spekulation om sikkerheden. Lukket kilde-software betyder, at ingen kan løse problemer, men de anvendte programmerere hos Microsoft. Den gennemsnitlige hjemmeforbruger skal have tillid til, at de gør det rigtige med hensyn til sikkerhed. Med Linux er koden tilgængelig for alle at se. Der er sikkerhed i antal. Med alle øjne i øjnene fylder sikkerhedshullerne uden de store virksomhedshemmeligheder, men spørgsmålet om kvalitet forbliver. Er de mennesker, der leverer rettelserne til Linux-systemet kvalificeret?

Svar på problemer

Microsoft udgiver patches og kritiske fejlrettelser en gang om måneden. Hver sikkerhedsopdatering skal gennemgå omfattende programmering og test, før fejl og sikkerhedshuller er løst. Dette efterlader mange åbne problemer i computere med et Windows-system. Den åbne platform i Linux skaber en hurtigere rapporteringsproces. Patches tager stadig tid, men et bredere publikum arbejder på dem på et givent tidspunkt. Forskellen er uger for Microsoft og muligvis dage til Linux. Patcherne til Windows køres gennem mere kraftig testning, hvilket gør dem mere pålidelige. Linux-patches er hurtigere, men ikke så godt behandlet. Linux kører gennem testprocedurer, inden der frigives nye platforme, men dette system er stærkt afhængigt af input fra brugere for at finde problemer og skabe løsninger.