Oplysninger om High Speed ​​Internet Networking

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Hastighed

Den væsentligste ændring, som højhastighedsinternetnetværk gør over tidligere former for internetnetværk --- som f.eks. opkald --- er de hastigheder, hvorpå det kan fungere. Højhastigheds internet netværk kommer i forskellige hastigheder. Hvis brugeren bruger internettet stærkt eller almindeligvis kører programmer, der optager masser af båndbredde, såsom online video, er højere hastighed nødvendig. Højhastighedsinternetnetværk varierer generelt fra 200 kilobits per sekund til 10 megabit per sekund. Disse hastigheder regulerer, hvor hurtigt du kan modtage og uploade oplysninger på internettet.

Ifølge FCC er 'Selvom kabelmodemerne har en høj brugerretention og nogle af de højest mulige hastigheder rundt, er nedadrettelsen at siden en linje deles af mange brugere på én gang, kan der være betydelige forsinkelser under spidsbelastningstider. ' Mere moderne teknologier løser dette problem ved at sætte forbrugerne på en dedikeret linje;

Digital teknologi

Alle bredbåndsnetværksteknologier er digitale, så de kan overføre data meget hurtigere end via analoge telefonforbindelser, der mangler digitale evner .

Fordele ved højhastighedsnetværk

Højhastighedsinternetnetværk har mange væsentlige fordele forbundet med det. Det giver mulighed for videostreaming på grund af dens store båndbredde, såvel som til taletransmission via internettet, hvilket gør det muligt for folk at foretage opkald over hele verden. Folk kan søge og udnytte internettet i et meget hurtigere tempo. Mange store websider af referencekilder er kun tilgængelige via højhastigheds-internettjenester på grund af den tid, de skal downloade.

Traditionelt højhastighedsinternetnetværk

Selvom de hurtigt erstattes med mere moderne typer høje hastighed internet netværk, de fleste af de traditionelle former opererer gennem kobber linjer i huset, herunder koaksialkabler og telefonlinjer.

Moderne højhastighedsnetværk

Nyere højhastigheds-internet teknologier er også tilgængelige. Det mest almindelige er fiberoptisk kabel. Ifølge FCC konverterer fiberoptisk teknologi til lette elektriske signaler, der bærer data og sender lyset gennem gennemsigtige glasfibre om diameteren af ​​et menneskehår. ' Dette tillader meget hurtigere internethastigheder samt større båndbredder. Satellit Internettet bliver også populært på grund af problemerne med at få adgang til andre typer internettet i fjerntliggende områder. Teknologien er langsommere og dyrere end andre former, men nyttig til folk, der rejser regelmæssigt eller bor i en fjern beliggenhed. Højhastigheds internetforbindelse --- eller bredbåndsnetværk --- er vokset til at erstatte traditionelle former for opkaldsnetværk i hele verden. Efterhånden som internettet bliver mere almindeligt og mere brugt bliver teknologivæksten større. Internet-netværk er i øjeblikket ved at udvide sig til at interagere med telefonsystemer, trådløse systemer og tv samt videospilkonsoller.