Sådan fremskynder du dit kabelmodem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug det korteste Ethernet-kabel til at forbinde din computer til dit kabelmodem, som du muligvis kan. Jo længere et signal skal rejse fra et kabelmodem til en computer, jo længere tid vil det tage at komme derhen. Hvis du f.eks. Kun skal bruge et 6-fods kabel, men du bruger et 20 fods kabel, skal internetsignalet nødt til at tage en uundgåelig lang rute for at komme til din computer. Brug af et kortere Ethernet-kabel kabel hjælper med at fremskynde din computer.

2.

Begræns mængden af ​​ting, du gør på en gang. Hvis du er den type person, der kan lide at multitask og downloade en fil, mens du spiller et spil, mens du sender e-mails og chat-beskeder, splitter du din internetforbindelse i mange forskellige retninger, og hver af disse ting vil tage længere tid end det ville normalt. Hvis du gør ting online én ting af gangen, kan du i høj grad fremskynde, hvor hurtigt dit kabelmodem kan få dig de oplysninger, du beder om.

3.

Put et kodeord på det trådløse internetnetværk, der oprettes i dit hjem, hvis det er relevant. Dit kabelmodem vil fungere med en bestemt hastighed, uanset om en computer er tilsluttet eller 50. Jo flere computere du har tilsluttet et netværk, jo langsommere Internettet vil virke, hvis alle brugere bruger forbindelsen på samme tid. Ved at sætte et kodeord på dit trådløse netværk kan du i det mindste begrænse antallet af uautoriserede personer, der har adgang til din forbindelse. Dette vil være særligt nyttigt, hvis du bor i et lejlighedskompleks eller en anden situation, hvor en person kan stjæle din internetforbindelse fra komforten i deres eget hjem.

4.

Nulstil dit kabelmodem. det for et sekund eller to og derefter tilslut det igen. Dette vil nulstille kabelmodemet, så det kan fungere e frisk og uden meget information gemmes i hukommelsen. Dette kan markant øge dit kabelmodem med det samme.

5.

Scan din computer til adware og vira. Adware og vira er typer af ondsindede computerprogrammer, der potentielt kan stjæle båndbredde væk fra dit kabelmodem, hvilket igen vil sætte computeren nede. Du kan bruge programmer som Norton Antivirus (Se Referencer) eller AVG Free (Se Referencer) til at udføre en sådan scanning.

Du behøver ikke at klare den hastighed, dit kabelmodem giver dig første gang du tænder den. En række ting du kan gøre og fortsætter med at gøre for at øge dit kabelmodem og få download og upload hastigheder, der er så hurtige som muligt. Disse omfatter ting, du kan gøre selv hjemme gratis, og ting der kan koste dig lidt penge, men vil betale sig selv i resultater.