Sådan opsættes VNC i Ubuntu

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din webbrowser.

2.

Gå til VNC software download side (se afsnittet 'Referencer' for link).

3. Udfyld dine identifikationsoplysninger (herunder navn, e-mail-adresse, organisationsnavn og eventuelle yderligere kommentarer, du vil gøre) og klik på 'Fortsæt til download'. < /p>

4.

Klik på hyperlinket, der repræsenterer installationsfilen til Ubuntu-versionen af ​​VNC-softwaren (dette link vil blive mærket som sådan). Når en dialogboks dukker op i din klik på 'Gem som' for at gemme filen på dit Ubuntu-skrivebord.

5.

Dobbeltklik på installationsfilen for at udføre den. Klik på 'Næste' for at installere VNC-softwaren på din Ubuntu-computer. Når denne proces er færdig, klik på 'Afslut'. VNC er nu installeret og korrekt installeret på din Ubuntu-computer, og du kan få adgang til det via menuen 'Programmer' øverst på skærmen.

VNC er en type ekstern desktop software, der er designet til at arbejde på både Windows og Linux computere. Det giver dig mulighed for at bruge en computer til at få adgang til dataene og styre en anden computer ved hjælp af en internetforbindelse. Dette kan være en hjemmecomputer, der styrer en kontorcomputer, eller en hjemmecomputer, der styrer en anden hjemmecomputer hundredvis af kilometer væk. VNC arbejder endda med Ubuntu distributionen af ​​Linux operativsystemet.