Sådan tilføjes en femte computer til en 4-port switch

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Placer navet i nærheden af ​​den fire portkontakt. Sluk for kontakten og fjern de ethernetkabler, der er tilsluttet kontakten.

2.

Slut den ene ende af ethernetkablet til uplink-porten på navet. Indsæt den anden ende i en port på kontakten. Dette forbinder navet til kontakten, hvilket giver dig mere åbne porte til dit netværk.

3.

Indsæt de ethernetkabler, der tidligere var tilsluttet kontakten til navet. Dette bevæger dine computere til navet for at konsolidere dine forbindelser. Forbind også ethernetkablet til den femte computer til navet.

4.

Tænd for kontakten og navet. Computerne er alle forbundet til kontakten via det ekstra hub. For at teste dine ændringer skal du åbne en browser på en af ​​de tilsluttede maskiner for at sikre, at den har forbindelse til netværket. Hvis internet browsing er tilgængelig, er computeren tilsluttet.

Tips og advarsler

  • Nogle computere skal muligvis genstartes, når de er flyttet fra omskifteren til routeren. Hvis forbindelsen ikke lykkes, skal du genstarte maskinen.
  • Fire port switche er små netværksenheder, der bruges til at forbinde computere i et lille hjemmenetværk. Hvis du vil udvide dit netværk, kan du stadig bruge kontakten ved at tilføje et nav til dit netværk. Computererne vedhæftes til navet, og navets uplink-port bruges til at oprette forbindelse til kontakten. Dette giver dig mulighed for at udvide dit netværk til at understøtte mange computere.