Hvordan teknologi har forbedret kommunikation

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Forretning

For virksomheder har teknologien øget kommunikationsflowet på arbejdspladsen. Elektroniske kommunikationsmetoder, der bruges på arbejdspladsen, omfatter email, voicemail, videokonferencer, online nyhedsbreve, onlinemeddelelser og intranet. Intranettet, et firmas eksklusive websted, kan være en fantastisk måde for dig som leder at få feedback fra dine medarbejdere. Pearson Education, den førende udgiver i pædagogiske bøger, anbefaler at etablere et grebsted på virksomhedens intranet for at opnå konstruktiv kritik fra dine medarbejdere.

Uddannelse

Teknologien har forbedret kulturuddannelsens område ved at give børn mulighed for at tale med børn fra forskellige kulturer. Ved at interagere med børn af andre kulturer gennem computerformidlet kommunikation, såsom instant messaging og e-mails, kan børn lære første hånd om andre kulturer. Computer-medieret kommunikation hjælper også med at gøre forskning mere praktisk ved at give eleverne adgang til en stor mængde informationer i et skoleundervisning eller komfort i deres eget hjem.

Internationale forhold

Elektronisk kommunikation har forbedret internationale relationer ved at gøre global kommunikation mere tilgængelig. skabe opmærksomhed omkring globale problemer ved at øge mængden af ​​internationale nyheder. For virksomheder, elektronisk com munication har skabt nye muligheder for at udvide virksomheder internationalt. En vigtig del af den internationale forretning indebærer forståelse af kulturer i andre lande. Dette kan indebære forsknings- og kulturuddannelsesklasser.

Overvejelser

Kommunikationsteknologi kan også forbedre livet for enkeltpersoner med kommunikationshæmning, som f.eks. Svage stemmekabler og hørehæmmede. For eksempel hjælper høreapparater med at overvinde udfordringer forårsaget af en nedsat hørelse. I tilfælde, hvor teknologien ikke kan hjælpe med at overvinde kommunikationsforstyrrelser, kan teknologien bruges som en kommunikativ erstatning. For eksempel kan en person, der har problemer med at tale, bruge en computer til at kommunikere meddelelser frem og tilbage med andre.

Advarsel

Selv om teknologien kan være meget gavnlig for kommunikation, kan elektronisk kommunikation også være en hindring for effektiv kommunikation. Ved at øge adgangen til kommunikation har teknologien skabt problemet med overbelastning af information. Information overbelastning sker, når informationen formidles hurtigere end hvad Man kan behandle metoder til at mindske risikoen for overbelastning af informationer, herunder at kombinere mindre beskeder i én besked og vælge en passende kommunikationsmetode. Hvis du f.eks. har en vigtig besked, bruger du din telefon i stedet for e-mail, hjælper du med at sikre din besked vandt 'T gå tabt i blandingen af ​​andre kommunikationer. Fremskridt inden for teknologi har ført til fødslen af ​​mange nye metoder til elektronisk kommunikation, som f.eks. Sociale netværkswebsteder og videokonferencer. Øget elektronisk kommunikation har bidraget til at fjerne tid og afstand som hindringer for kommunikation. Dette har været til gavn for mange dele af samfundet, herunder erhvervsliv, uddannelse og internationale relationer.