Sådan designer din egen Vinyl Banner Online

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find en vinyl banner udskrivning på internettet. Der er flere, herunder VistaPrint, ColorMax, Speedy Signs og Uncle Roy 's. Hæfteklammer u0026 # xAE; tilbyder også online køb af kopi- og printtjenester.

2.

Naviger til sektionen 'Tegn' eller 'Bannere' på hjemmesiden. De fleste af disse hjemmesider tilbyder flere udskrivningstjenester, herunder visitkort, skærmudskrivning og meget mere. Se efter linket 'Services' og find linket, der er forbundet med bannerudskrivning.

3.

Bestem typen af ​​banner. Online-udskrivningsvirksomheder tilbyder typisk nogle få forskellige muligheder for bannerhængende metoder, herunder polbannere, bannerstativer, hængende eller rullende bannere. (ref 1) Også mange virksomheder baserer det oprindelige designskema på formålet med banneret. For eksempel bestemmer om banneret er for erhvervslivet, lokalsamfundet, fast ejendom eller andet.

4.

Vælg størrelsen på banneret. De fleste virksomheder tilbyder et par eller flere forskellige størrelser og former af banneret. Typisk varierer bannestørrelsen fra 3 til 6 meter lang.

5.

C hoose et design. Nogle online vinyl butikker tilbyder præfabrikerede designs, mens andre tillader brugeren at gå gennem hvert element af designet. Vælg skrifttype, skriftfarve og størrelse. Indtast derefter bannerbeskeden i den udpegede boks. De fleste websites tilbyder et eksempel på banneret, mens de oprettes. Nogle virksomheder tillader endda brugeren at uploade et tidligere designet banner lavet med brugerens egen software.

6.

Upload et fotografi eller vælg en grafik fra hjemmesiden for at gøre banneret mere interessant. Hvis du uploader et billede, skal du sørge for at opløsningen er mindst 300 pixels per inch. Fotografier og grafik kan fylde hele baggrunden eller fungere som et dekorativt element. Hold designet enkelt, et simpelt design er nemt at læs og ikke jumbled.

Indsend designet ved at trykke på knappen 'Send' eller 'Færdig'. Køb vinylbanneret ved at udfylde faktureringsoplysningerne.

Designe en vinyl banner er en opgave, der er blevet lettere med indførelsen af ​​online trykning tjenester. Der er flere trykningstjenester, der tilbyder vinylbannerudskrivning til personlig brug, virksomheder og meget mere. De fleste af disse online-virksomheder tillader brugeren at tilpasse banneret, vælge tekstplacering, skrifttype og farve på tekst og baggrunden for banneret. Nogle virksomheder tilbyder endda evnen til at tilføje et fotografi, grafik eller illustration til banneret for at gøre det mere lokalt.