Sådan fejlfindes Morpheus

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tag stikket ud af dit modem og enhver router, du har installeret i dit hjem, og vent et øjeblik, før du tilslutter dem igen. Dette vil nulstille begge enheder. Sørg også for at alle Ethernet- og koaksiale internetkabler er korrekt forbundet til deres respektive udstyr.

2.

Kontroller internetforbindelsens hastighed for den bruger, du forsøger at downloade fra. Morpheus giver dig mulighed for at se internetforbindelseshastigheden for den person, du deler en fil med. Prøv at finde en bruger, der deler den fil, du vil have, der har en internetforbindelse, der er mindst lige så hurtig som din er - at På den måde kan du sikre dig, at du downloader hurtigst muligt.

3.

Download ikke fra brugere med opkaldsforbindelser. Selv om Morpheus understøtter opkaldsforbrugere, er disse forbindelser langsomme og upålidelige. Hvis de underskriver mid-download, vil du blive efterladt med en ufuldstændig værdiløs fil, indtil den nøjagtige person logger på igen. Hold dig til i det mindste bredbåndsinternetforbundne brugere med DSL-, kabel-, T1- eller overhastighedstilslutninger for at sikre, at du altid har forbindelse til den pågældende person, indtil filen er downloadet.

Morpheus er et program, der giver brugerne mulighed for at deltage i en praksis kaldet 'peer to peer' fildeling. I modsætning til at forbinde til et websted for at downloade en fil, tillader Morpheus computerbrugere at oprette forbindelse til andre computerbrugere og downloade filer. Selvom du ikke forbinder til et bestemt websted, kræver programmet stadig en internetforbindelse for at arbejde. På grund af dette er der et par internetrelaterede problemer, der muligvis kan medføre problemer under din Morpheus downloading sessioner.