Sådan opretter du dit trådløse internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Du skal købe det rigtige udstyr. Dette vil omfatte kabel- eller DSL-service, en trådløs router, en Ethernet-kabler og det passende trådløse netværkskort til de bærbare computere og / eller stationære computere, som du vil have tilsluttet til internettet. De fleste nye computere, både bærbare computere og desktops, er udstyret med trådløse kort. Hvis din er en ældre maskine, kan du købe et trådløst kort fra enhver butik, der bærer computere.

2.

Du skal bruge Ethernet-kablet til at tilslutte den trådløse router til vægstik, som din internetudbyder føder din service til og tilslutte routeren til en strømkilde (f.eks. en stikkontakt). Det ligner en telefonstik, men det er måske lidt bredere og nogle gange er det orange eller sort. Når din router er tilsluttet, vil du placere routeren på et sted, hvor det ikke vil blive flyttet, og du vil have det så centralt som muligt, så du kan få adgang til det fra, hvad der kan placeres i dit hus som muligt. Ruterens bagside skal lyse op, vise strøm, og at den er korrekt forbundet til internettet.

3.

Brug en af ​​dine maskiner ved at åbne en internetbrowser og skrive i den IP-adresse, der følger med din router, bør den være i manualen. Det skal se sådan ud, 192.168.2.1. Routeren distribuerer automatisk IP-adresser til alle de computere, den kan finde i dit hus. På dette tidspunkt skal du se alle dine maskiner på skærmen, og de er så klar til at få adgang til det trådløse internet.

Sådan opretter du trådløst internet i dit hjem

Oprettelse af trådløst internet giver dig adgang til internettet fra hvor som helst i dit hus. Dette viser sig at være meget bekvemt, hvor du bruger internettet til arbejde eller til fritid. Hvis dette er noget du har tænkt på før, men du har følt, at opgaven var lige for skræmmende nedenfor, er en trinvis vejledning til at oprette dit eget trådløse internet.