Sådan oprettes en netværksopsætningsdisk til XP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Log ind på computeren som administrator.

2.

Klik på knappen 'Start' på proceslinjen.

3.

Vælg 'Kontrolpanel' og vælg derefter 'Netværk og internetforbindelser.'

4.

Vælg ' Netværksforbindelser '-indstillingen. Klik på 'Netværkskonfigurationsguiden' under afsnittet Fælles opgaver.

5.

Følg vejledningen på skærmen for at oprette dit netværk op til den side, der læser 'Du' er næsten gjort. 'Klik på knappen' Opret en netværksopsætningsdisk 'og klik på knappen' Næste '. Det næste vindue fortæller dig at indsætte din diskette.

6.

Sted den formaterede 3 u0026 # xBD; -inch diskette i diskdrevet. Hvis floppy'en du har, er ikke formateret, er det et godt tidspunkt at formatere det. Klik på knappen 'Format Disk' for at formatere floppy disken, og klik derefter på 'Næste' -knappen for at fortsætte. Hvis du ikke skal formatere disketten, skal du bare klikke på 'Næste' -knappen. De nødvendige filer kopieres automatisk til diskettedrevet. Det næste vindue fortæller brugeren, hvordan man bruger disketten.

7.

Klik på knappen 'Næste'. Det sidste vindue åbnes.

8.

Klik på knappen 'Afslut' for at fuldføre opgaven.

Tips og advarsler

  • Kør først guiden Netværksopsætning på værtscomputeren.
  • Placer disken i klientcomputerens drev, få adgang til disketten og dobbeltklik på filen 'netsetup' for at aktivere programmet.
  • En netværksopsætningsdisk giver brugeren mulighed for at konfigurere klientcomputere på et netværk. Installationsdisken oprettes fra værtscomputeren og indeholder alle de oplysninger, der er nødvendige for at overføre til klientcomputere. En lille applikation overføres til disketten, som justerer indstillingerne specifikt for værtscomputeren for at tale med klientcomputere. Brugere kan oprette disken under installationsprocessen i Windows XP, men en anden måde at oprette en disk efter installationen er færdig, kan følges.