Sådan hentes fra opkald hurtig

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Udnyt et download accelerator program. Du finder hundredvis af disse online, der tilbyder gratis downloads og opdateringer. Gratis Download Manager og Download Accelerator Plus er nogle af de populære slags.

2.

Udskift modem med en ny. Hvis dit modem er mere end 6 til 7 år, kan det være en god idé at købe en ny. Sørg for, at det nye modem opfylder V.92-standarderne, som er den nyeste standard for opkaldsmodemer. Kontakt din lokale butik for at sikre, at dit nuværende modem overholder disse standarder.

3.

Fjern programmer fra din harddisk, som du ikke bruger. Nogle af disse programmer kan direkte påvirke din downloadhastighed. Brug funktionen 'Tilføj / fjern program' til at afinstallere sådanne programmer.

4.

Sørg for at indstille modemet til maksimal hastighed. Gå til 'Kontrolpanel' og klik på ikonet der står 'Modem og Telefonindstillinger.' Klik på fanen 'Modems' og vælg 'Modem', der er installeret. Tryk på knappen 'Egenskaber'. Klik på fanen 'Modem'. Sørg for, at 'Porthastigheden' er sat til maksimum.

5.

Brug en hurtigere browser. Hvis du bruger Internet Explorer, skal du sørge for at den er opdateret. Klik på fanen 'Hjælp' i din browser for at sikre, at du har den nyeste version. Overvej at skifte til en anden webbrowser som Mozilla Firefox eller Google Chrome, som tilbyder hurtigere downloads.

Opkaldsforbindelser bruger telefonlinjer til at oprette forbindelse til internettet. Folk bruger stadig denne teknologi på steder, hvor bredbånds- eller DSL-forbindelser ikke er tilgængelige eller bare for dyre. Downloadhastigheden i opkaldsforbindelser kan blive ekstremt langsom. Men der er visse foranstaltninger, du kan tage for at fremskynde hastigheden.