Sådan oprettes et logo på et billede

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til Picmarkr.com (se Referencer). Klik på 'Upload' og blad til placeringen af ​​dine billeder. Klik på 'Vælg' og 'Fortsæt'. Klik på boblen ved siden af ​​'Image Watermark.' Klik på 'Vælg fil' og vælg dit logo. Klik på 'Upload'. Vælg justeringen af ​​dit logo vandmærke. Klik på 'Download billeder til computer.' Du har nu et billede med dit logo vandmærke.

2.

Brug Photoshop, et avanceret billedredigering og skabelsesværktøj. Åbn dit billede i Photoshop, kopier og indsæt dit logo som et nyt lag og læg laget oven på dit baggrundsbilledlag.

3.

Opret et vandmærke i Paint. Paint er et grundlæggende billedredigeringsprogram, der leveres med alle versioner af Microsoft Windows. Åbn dit billede i Paint, og kopier og indsæt dit logo til Paint. Flyt dit logo til et hjørne af billedet og gem det til din harddisk.

Vandmærke et billede med dit firmalogo gør billedet mere pålideligt og giver også dit mærke større synlighed. Med et par klik kan du vandmærke dine billeder og lægge dem på dine brochurer, flyers eller websider. Lad os komme igang!