Sådan konverteres et trådløst signal til Wired

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til en elektronik butik og køb et Ethernet-kabel til hver computer i dit hjemmenetværk. Hver computer skal være fysisk forbundet til routeren som en del af netværket, efter at du har konverteret dit trådløse netværk til en kablet.

2.

Slut den ene ende af et Ethernet kabel i et af Ethernet-kabelindgange på bagsiden af ​​din computerrouter.

3.

Slut Ethernet-kablets anden ende til netværksadapteren på bagsiden af ​​en af de computere, du gerne vil oprette forbindelse til dit hjemmenetværk.

4.

Gentag de handlinger, du har gennemført i trin 2 og 3, indtil du har tilsluttet alle computere i din hjem til din computer router. Når dette er færdigt, vil din computerrouter oprette et kablet netværk.

En trådløs internetforbindelse er sikkert mere praktisk end en kabelforbundet forbindelse, men det er næsten ikke så pålideligt. Visse ting kan forstyrre signalet, der udsendes af din trådløse router, hvilket kan medføre, at du taber hastigheden på din internetforbindelse. Hvis du vil konvertere dit trådløse hjemmenetværk til en kablet enhed, behøver du ikke engang at købe en ny router. Du skal bare købe Ethernet-kabler.