Sådan tilsluttes en Netgear WGT624

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Identificer og saml dit udstyr. Udover din WGT624-router skal du sikre dig, at du har et Ethernet-kabel og et modem, og kontroller, at din computer har en Ethernet-port.

Ethernet-porten vises normalt på siden eller bagsiden af ​​din computer . Det ligner meget en standard telefon vægstik, men bredere. Et Ethernet-kabel, der undertiden hedder en 'RJ-45', ligner en standard telefon akkord, men enderne bliver bredere.

2.

Tilslut modem og router. På bagsiden af ​​WGT624 finder du i alt fem porte sektioneret i to dele - fire LAN-porte (lokalnetværk) og internetporten adskilt længere fra hinanden, nærmest antennen. Tag et Ethernet-kabel og etabler en forbindelse fra internetporten på WGT624 til Ethernet-porten på bagsiden af ​​modemet. Opret strøm til både WGT624-router og dit modem ved at tilslutte dem. Vent 10-15 sekunder for begge apparater at initialisere.

3.

Tilslut router og computer. Tænd for din computer. Brug en af ​​de fire LAN-porte på bagsiden af ​​din WGT624-router til at oprette forbindelse til din computers Ethernet-port med andet kabel. Afhængigt af dit operativsystem kan computeren have brug for 15 til 30 sekunder for at genkende forbindelsen. Du kan se informative popup-balloner og høre lyde, der angiver, at handling finder sted.

4.

Opsæt grænsefladen. Du har endnu ikke oprettet en internetforbindelse, men du vil Brug din webbrowser, f.eks. Internet Explorer eller Firefox, til at interfere med din WGT624-router. Åbn din webbrowser som om du skulle navigere til en webside. Du vil sandsynligvis se en fejlmeddelelse i mangel af en forbindelse. ignorere.

Indtast en af ​​følgende IP (Internet Protocol) adresser i din browsers adresselinje, som svarer til din router: 192.168.0.1 eller 192.168.1.1. Man skal trække et login-vindue til din router og anmode om et 'Brugernavn' og 'Kodeord', som som standard er henholdsvis 'admin' og 'password'. Hvis en IP ikke virker, prøv den anden. Den første IP, der virker, husk det for fremtidig reference og / eller bogmærke det. Klik på 'Ok'.

5.

Brug guiden. Indenfor WGT624-routeren er en 'Setup Wizard', som automatisk konfigurerer din router til at etablere en internetforbindelse via din internetudbyder (internetudbyder) ved hjælp af modemet. Klik øverst til venstre på 'Installationsguiden' for at gå videre til næste side. Vælg 'Ja' for at tvinge routeren til at registrere din internetforbindelse. Hvis du bliver bedt om igen for et 'Ja' eller 'Nej' svar, skal du vælge 'Ja' for at fortsætte.

Din WGT624-router vil begynde at registrere din forbindelse og beder dig om at vente. Derefter skal dit vindue gå videre til en side, der er mærket som 'Dynamic IP (DHCP) Detected.' Klik på 'Næste'.

Den næste side skal mærkes med 'Dynamisk IP-adresse'. Ignorer de felter, der anmoder om input, og klik blot på 'Apply' -knappen. Du skal derefter få en statusmeddelelse med angivelse af 'Opdateringsindstillinger.' Ignorer eventuelle annoncer eller opdateringer - f.eks. 'Firmware' - og tryk på 'Cancel.' Den sidste side, du skal se, vil blive mærket 'Grundlæggende indstillinger' og i midten af ​​siden finder du din 'Internet IP-adresse', der bekræfter, at du har en internetforbindelse via modemet til din internetudbyder.

Tips og advarsler

  • Dit modem (DSL eller kabel), hvis det ikke er automatisk forkonfigureret, skal muligvis indstilles til 'bridge mode' for at fungere korrekt med din WGT624. For yderligere detaljer kan du gennemgå linket i 'Ressource', mærket 'Netgear: Bridge Mode.' Derudover kan du overveje at kontakte din internetudbyderes tekniske supportlinje for at få hjælp.
  • Når du har etableret din internetforbindelse via din router, kan du forbinde flere computere ved blot at bruge et andet Ethernet-kabel og en tilgængelig LAN-port på routeren.Du kan også ønske at bruge dine trådløse routerfunktioner. Yderligere oplysninger om tilslutning af ekstra computere kan hentes ved at besøge Netgear-webstedet.
  • Mellem trin 3 og 4 kan du få en automatisk opsætningsindstilling kaldet 'Smart Wizard', som kan bruge visuelle og / eller lyd til at gå igennem forbindelsesprocessen. De efterfølgende trin i denne artikel giver en mere direkte og hurtigere metode til oprettelse af en forbindelse. For at forlade guiden skal du blot lukke eller Gå ud af vinduet. Du skal muligvis genstarte trin 4. For yderligere oplysninger om dette guiden alternativ kan du bruge linket i 'Ressource' mærket 'Netgear: Smart Wizard.'
  • Før du konfigurerer din Netgear Super-G Wireless WGT624 og implementerer dens mange funktioner, skal du først etablere en direkte internetforbindelse via WGT624-routeren.