Sådan bruges Westell modem med router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut telefonledningen fra vægstikket til bagsiden af ​​Westell-modemet.

2.

Slut et Ethernet-kabel fra bagsiden af ​​Westell-modemet til routerens internetport. Et Ethernet-kabel er tykkere og har et bredere stik end en telefonlinje. Internetporten på routeren skal være tydeligt mærket, men hvis det ikke er tilfældet, henvises til routerens brugervejledning til den specifikke placering af internetporten.

3.

Tilslut et Ethernet-kabel fra bagsiden af ​​computeren til en tom port i routeren. Portene på routeren skal mærkes fra 1 til 4. Enhver port vil fungere.

4.

Drej Westell-modemet, så på routeren. Vent cirka et øjeblik for at lade enhederne starte op helt, og tænd computeren. Westell-modemet skal nu arbejde med routeren.

Westell modemer bruges til at oprette forbindelse til DSL (digital abonnent linje). Modemet dækker data over en telefonlinje til et højhastigheds-internet signal. Ligesom ethvert DSL-modem tillader Westell-modemet kun en computer at oprette forbindelse til det ad gangen. En router kan dog bruges til at tillade flere brugere (op til fire i de fleste forbruger routere).