Sådan fejlfindes et Adelphia Cable Modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Træk stikket ud af dit Adelphia kabelmodem. Vent nogle få sekunder, og sæt det derefter igen i enheden. Dette vil nulstille din Adelphia-kabelmodemets interne hukommelse. Eventuelle fejl, der blev gemt i enhedens hukommelse, bliver ryddet. Hvis Adelphia-kabelmodemet ikke fungerede af disse grunde, bliver det nu løst.

2.

Tag stikket ud af stikket. Hvis du har dit Adelphia-kabelmodem tilsluttet en kablet eller trådløs router til netværksformål, skal du tage stikket ud af netledningen, ligesom du gjorde modemet selv i trin 1. Slut routeren til. Ligesom denne proces rydde hukommelsen til Adelphia-kabelmodemet, slettes dette for din router. Eventuelle fejl, der blev gemt i enhedens hukommelse, vil blive ryddet. Hvis Adelphia-kabelmodemet ikke fungerer korrekt, bliver det nu løst.

3.

Kontroller din For at kunne fungere ordentligt, skal dit Adelphia kabelmodem have et Ethernet-kabel til fysisk at forbinde det til din computer. Kontroller slutningen af ​​Ethernet-kablet, der er tilsluttet Adelphia router og sørg for, at det er sikkert forbundet. slutningen af ​​Ethernet-kablet, der er tilsluttet din computer og sørg for, at det er sikkert tilsluttet.

4.

Udskift dit Ethernet-kabel. Hvis dit Ethernet-kabel er defekt, vil ikke være i stand til at tillade dit modem at overføre signaler til og fra din computer. Køb et nyt Ethernet-kabel og bytte det ud til det gamle kabel, der tidligere har tilsluttet dit Adelphia-kabelmodem og -router. Hvis dit Adelphia-kabelmodem var funktionssvigt af disse grunde , det bliver nu rettet.

Når du tilmelder dig Adelphia 's kabel internet service, vil en tekniker give dig det kabelmodem, der er nødvendigt for at forbinde din computer til internettet. Hvis dette modem fungerer korrekt (som det skulle), vil du ikke mærke nogen ændring i din high - hurtig internetadgang. Men hvis dette modem starter forkert, kan du hurtigt fejle det ved hjælp af en række forskellige teknikker.