Sådan laver du kabel internet trådløst

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut din router på et sted ved siden af, hvor dit kabelmodem er placeret. Tag netkablet, der følger med routersættet, og sæt den ene ende i stikkontakten på kabelmodemet, og sæt den anden ende i 'Internet' -stikket på bagsiden af ​​routeren.

2 .

Slut en computer til routeren ved hjælp af et netværkskabel, og vent på, at computeren tildeles en IP-adresse fra routeren.

3.

Åbn en webside og naviger til IP-adressen til routeren. Denne IP-adresse er generelt 192.168.1.1 eller noget lignende, men den nøjagtige IP-adresse vil blive inkluderet i manualen med dit router kit. Du skal muligvis indtaste et brugernavn og en adgangskode for at få adgang til routeren. Disse oplysninger vil også blive inkluderet i dit routerpakke, da det adskiller sig fra router til router.

4.

Åbn sektionen 'Trådløs' på routerens kontrolpanel og noter af indstillingerne i dette afsnit. Du skal indtaste disse indstillinger i hver trådløse computer, som du vil oprette forbindelse til den trådløse router. Når du har skrevet ned disse indstillinger, skal du åbne en anden webbrowser og kontrollere, at du kan få adgang til internettet via router.

Tag stikket ud af routeren. Du er nu klar til at forbinde din computer til den trådløse router og bruge kabelmodemet.

Kabel Internet betragtes som højhastigheds-internet, hvilket betyder, at det er hurtigt nok til at spille spil, streame videoer og downloade filer på en hurtig og effektiv måde. Hvis du bor i en husstand eller bygning med mere end en computer, kan du bruge en trådløs router til at opdele dette internet signal og tillade flere computere at udnytte det.