Cisco-certificeringskrav

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  At opnå en Cisco-certificering er vigtig for personer, der ønsker at fremme deres it- og systemstyringsrelaterede karriere. Der er syv forskellige typer Cisco certificeringer: Routing og Switching, Netværkssikkerhed, Service Provider, Storage Networking, Design, Wireless og Voice. Derudover er der fem forskellige niveauer af certificering: entry, associate, professionel, ekspert og arkitekt.

Eksamentyper og -niveauer

For at blive Cisco-certificeret skal du bestå den nødvendige eksamen. Den type Cisco-certificeringseksamen, du tager, og det niveau, hvor du tager det, afhænger af din:

1. Tidlige certificeringer
2.Level af relateret erfaring

Generelt kræves det, at erfaring med grundlæggende eksamensniveauer omfatter WAN-teknologier, fundamentet for netværk, routing og switching, netværkskonfiguration og trådløs og sikkerhed. Besøg Cisco-webstedet for at lære mere om de specifikke erfaringskrav og testfag for hver af de forskellige certificeringer og niveauer. https://learningnetwork.cisco.com/community/certifications

Cisco Approved Courses

Mange fællesskabskollegier, universiteter og online-skoler tilbyder Cisco-certificeringskurser. Sørg for, at det kursus, du tilmelder dig, er godkendt af Cisco. Omkostningerne ved disse kurser kan variere, så det er en god idé at shoppe rundt efter pris, før de træffer afgørelse. Husk, at Cisco-certificeringstest kræver et praktisk laboratoriearbejde, så det er også en god ide at se, om der findes et Cisco-lab, der ligger tæt på hvor du bor, hvis du beslutter dig for at tage et online kursus.

Forberedelse

Forberedelse til at bestå en Cisco-certificeringseksamen omfatter:
1.Familiarizing dig med kravene i certificeringstesten, idet du husker på, at disse krav opdateres ofte.
2.Praktiserer og studerer, både i eller i løbet af din klassesession og efter den. Planlæg at afsætte store blokke af tid til daglig, koncentreret undersøgelse.
3.Register for din certificeringstest, betal alle relevante gebyrer og arrangerer rejseplaner, hvis det er nødvendigt.