Sådan tilføjes en Linksys Wireless G Broadband Router til et eksisterende netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug et Ethernet-kabel til at forbinde din computers Ethernet-port til en af ​​LAN-portene på den anden router (den, du vil føje til det eksisterende netværk). Dette skal være en af ​​portene mærket 1, 2, 3 eller 4 på din Linksys Wireless G Broadband Router.

2.

Åbn din computers browser og navigere til URL 192.168.1.1 . Log ind på routeren ved at forlade brugernavnet felt tomt og indtaste 'admin' som adgangskode. Dette skal åbne router konfigurationssiden.

3.

Klik på 'Advanced Routing' i den lilla linje af menu links øverst på siden. Når denne side åbnes, skal du finde indstillingen mærket 'NAT' og vælge 'Disabled.' Klik på 'Gem indstillinger' nederst på skærmen.

4.

Klik på linket 'Grundlæggende opsætning' i den lilla bjælke nær toppen af ​​skærmen. Find indstillingen mærket 'IP-adresse' og skift den fra 192.168.1.1 til 192.168.1.2. Find indstillingen mærket 'DHCP Server' og vælg 'Disabled.' Klik på 'Gem indstillinger' nederst på skærmen. Din nye router skal nu konfigureres.

5.

Fjern Ethernet-kablet fra din computer og tilslut det til en gratis LAN-port på din eksisterende router. Sørg for, at den anden ende af kablet stadig er forbundet til en af ​​LAN-portene på din nye Linksys-router.

Der er flere grunde til at forbinde en anden router til dit netværk. Hvis du tidligere havde et kablet netværk, er den nemmeste måde at tilføje trådløse funktioner på at tilføje en trådløs router til dit nuværende netværk, hvilket minimerer de ændringer, du skal foretage til din nuværende opsætning. Hvis du allerede har et trådløst netværk, kan tilføje en anden router forbedre rækkevidden og hastigheden af ​​dit netværk.