Hvilke trin skal du tage for at teste et IP-kamera netværk?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Hvad du skal bruge

For at teste netværket skal du have netværksadgang til hvert kameras placering. Hvis disse kameraer ligger bag en firewall, skal du konfigurere denne adgang, så den er eksklusiv til kameraet og ikke andet. Du skal have hvert IP-adresse, din IP-adresse, din IP-adresse, din router's eksterne IP-adresse og det portnummer, du skal bruge til at teste systemet.

Få de oplysninger, du har brug for < / h2> Indtast ordet 'cmd' (ingen citater) i 'Kør' -vinduet ('Knappen') i feltet, hvor kameraerne er placeret, på en computer, der er tilsluttet netværket. I 'Start' Søg '-vinduet i Vista eller Windows 7). Tryk på' Enter '-tasten (eller' Shift 'plus' Enter '-tasten i Vista eller Windows 7). Der vises et sort kommandopromptvindue. Kør en ipconfig-kommando under spørgsmålet om netværksopsætningsoplysninger: Indtast ordet 'Ipconfig' uden citater. Du vil så have IP-adressen til netværksnoden, undernetmasken og standardgatewayen (routerenadressen). For at indstille portnummeret til kameraet skal du bruge webgrænsefladen til kameraet og bruge en portadresse, som ' s mere end 9000. (Proxy-adresser bruger ofte 8080, så du vil måske slette noget omkring dette nummer.)

Fejlfinding

Du kan måske finde ud af, at uanset hvor godt du har oprettet dit system, du stadig mange kan ikke 'se' kameraerne, endsige hvad de skulle vise. Årsager til fejl spænder fra indstillinger, der ændres, internetudbydere, der blokerer signaler fra fjerntliggende områder og bruger en ekstern IP-adresse til et kamera. Hvis alt ser ud til at være korrekt konfigureret, vil problemet sandsynligvis ligge hos internetudbyderen. Et hurtigt telefonopkald til din internetudbyder (ISP) for at finde ud af om dette er noget, det understøtter, vil sikkert spare dig tid. Ellers skal du gennemgå alle indstillingerne igen og sørge for, at portene er indstillet til noget andet end port 80.

Et andet problem kan være NAT (network address translation) loopback (hvis du forsøgte at få adgang til dine kameraer ved hjælp af den eksterne IP-adresse eller det eksterne domænenavn). Dette afhænger af den router du bruger: Nogle support loopback, og nogle don t. Gå på routerproducentens hjemmeside --- hvis routeren ikke understøtter loopback, skal du finde en der gør.

Den bedste måde at kontrollere port forwarding er at bruge en helt andet netværk, som f.eks. en i en venes hus, eller at bruge en GPRS-forbindelse (almindelig pakkeradio) på en mobiltelefon eller trådløst aktiveret PDA. (GPRS-systemet bruges af GSM-mobilsystemer, et af de mest brugte mobiltelefonsystemer i verden.) Du kan have et IP-kamera netværk oprettet, som du bruger til at overvåge dit fjerntliggende websted, måske vil du være i stand til at teste kameraerne på plads med dine eksisterende netværksfaciliteter. Hvis du antager, at kameraerne har bestemmelser om dynamisk IP-adressering, bør du være i stand til at teste hele netværket.