Hvordan arbejder jeg trådløst internet med en bærbar pc?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sørg for, at det trådløse netværkskort på din bærbare pc er korrekt tilsluttet. Hvis du har et internt trådløst netværkskort, har du ikke behøvet at gøre noget, men hvis dit trådløse netværkskort er eksternt, skal du sørge for, at det er sikkert sat i den korrekte kortplads på ydersiden af ​​din bærbare pc's tilfælde.

2.

Find ikonet 'Wireless Networking Connection' på computerskærmen. Typisk vil dette ikon blive fundet i nederste højre hjørne af din notesbogens skrivebord, i nærheden af ​​det digitale ur. Dobbeltklik på dette ikon for at åbne det trådløse netværkskorts software.

3. < / p>

Klik på 'Opdater.' Dette vil få dit trådløse netværkskort til at scanne det omgivende område for signaler, der udsendes af trådløse netværksenheder, som routere eller trådløse modemmer. En liste over kompatible trådløse netværk vises i hovedprogramvinduet.

4.

Se gennem listen over trådløse netværk, indtil du finder den, du vil oprette forbindelse til. Hvert trådløst netværk har sit eget unikke navn. Klik på det en gang for at markere det.

5.

Klik på 'Connect'. Dette vil fortælle dit trådløse netværkskort, som du vil oprette forbindelse til det pågældende trådløse netværk. På dette tidspunkt vil en af ​​to ting ske: Du bliver enten automatisk knyttet til netværket, eller du bliver bedt om at indtaste et kodeord. Hvis du bliver bedt om at indtaste et kodeord, skal du indtaste det i boksen på skærmen ved hjælp af din notesbords tastatur og derefter klikke på 'Connect'.

Måske er den største fordel ved en bærbar computer over en stationær computer indbygget i trådløst internet. I modsætning til at forbinde din computer til en router eller et modem via et langt Ethernet-kabel, kan du tage din bærbare computer overalt i dit hjem og stadig få adgang til internettet via denne trådløse teknologi. Denne proces er imidlertid ikke automatisk. Når du tænder din computer, skal du konfigurere et par indstillinger, før du kan nyde underverdenen på World Wide Web.