Hvordan forbinder jeg min mobiltelefon til denne computer for at få adgang til internettet?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Ring til din mobiltelefonfirma og spørg dem, om modellen du besidder har evnen til at binde. Selv om din telefon muligvis kan få adgang til internettet på sin egen, kan det bare være data i stand og ikke i stand til at klare. Hvis din telefon ikke er tether, kan du købe en der er.

2.

Tilmeld dig en dataplan. Du skal bruge en dataplan for at kunne bruge din telefon som modem. En dataplan gør det muligt for din mobiltelefon at få adgang til internettet og overføre oplysningerne tilbage til din computer. Kontakt din telefon Virksomheden skal gennemgå de forskellige planer, der er til rådighed. Din mobilfirmaets repræsentant kan hjælpe dig med at vælge den rigtige plan for dig baseret på din forventede brug.

3.

Installer de nødvendige software på din computer for at få adgang til internettet via din mobiltelefon. Din mobiltelefonudbyder vil enten forsyne dig med softwaren til at installere på din computer, eller du kan bruge forbindelsesprogrammet allerede på din computer. Hvis du har den medfølgende software, skal du følge installationsvejledning. Hvis du ikke har softwaren navigeret til 'Start Menu' o n din computer åbner 'kontrolpanel' og klik på ikonet 'netværk'. Klik på ikonet 'Opsætning af forbindelse eller netværk' og følg vejledningen.

4.

Aktivér modemet på din mobiltelefon. Følg vejledningen i din mobiltelefons manual for at finde modemmetoden. Følg vejledningen for at aktivere telefonens modem. Forskellige telefoner vil have forskellige anvisninger og instruktioner, der er specifikke for mærke og model type, så følg altid brugervejledningen, der fulgte med din telefon.

5.

Slut telefonen til din computer. Brug den USB-kabel, der fulgte med din mobiltelefon, til at oprette forbindelse til din computer, eller hvis din telefon er i stand til at forbinde via Bluetooth. For at bluetooth skal fungere, skal både din mobiltelefon og din computer have bluetooth installeret. Når din mobiltelefon er tilsluttet din computer, skal du køre softwaren for at få adgang til internettet via din telefon. Softwaren vil give dig detaljerede trinvise instruktioner for at oprette forbindelse til internettet.

6.

Når alt er tilsluttet og arbejder, kan du surfe på internettet.

Tips og advarsler

  • Nogle repræsentanter fra din mobiludbyder er muligvis ikke opmærksomme på processen med at forbinde din computer til internettet ved hjælp af din mobiltelefon, så fortsæt med at spørge indtil du finder en, der kender processen.
  • Nogle udbydere opkræver et tethering gebyr oven på omkostningerne til dataplanen. Spørg dit udbyder for yderligere oplysninger.
  • Mange computere har Wi-Fi-funktioner og kan nemt oprette forbindelse til internettet, når der er tilgængelige trådløse netværk. Wi-Fi-netværk er dog ikke altid tilgængelige. Heldigvis kan du oprette forbindelse til internettet ved hjælp af din mobiltelefon i mangel af et trådløst netværk. Processen med at bruge din mobiltelefon til at give internetadgang til din computer ved at bruge den som modem hedder også tethering, og du kan opnå dette ved at følge nogle enkle trin.