Hvordan kan jeg fortælle hvilket NIC-kort jeg har?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows Start-knappen og vælg 'Kør'. Indtast 'sysdm.cpl' i tekstboksen og tryk på 'Ok' knappen. Dette åbner vinduets systemegenskaber.

2.

Klik på fanen 'Hardware'. I dette vindue skal du klikke på knappen 'Enhedshåndtering' for at få vist listen over hardware, der er installeret på din maskine.

3.

Rul ned til afsnittet 'Netværksadaptere' i Enhedshåndtering . Klik på ikonet for at udvide en liste over netværkskort på din maskine.

4.

Se listen over kort. Nogle maskiner har installeret mere end et kort, f.eks. Et lokalt kort og en trådløs adapter. Listen viser hvert kort og producentens navn. Dobbeltklik på det kort, du vil gennemgå, for at se flere detaljer om kortet.

Windows Enhedshåndtering viser alle hardwarekomponenter, der er installeret på en given pc. Det er et godt værktøj til at identificere producenten og modellen af ​​dit netværkskort (NIC). At vide, hvilken type NIC du har i din maskine, hjælper dig med at identificere netværkshastigheden og den type drivere, du muligvis skal opdatere kortets grænseflade.