Sådan Fix Online Streaming Radio i Vista

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Hvis du lytter til en online streaming radiotjeneste, som Pandora eller SHOUTcast, og din webbrowser fungerer ukorrekt, vil dette medføre tab af kvalitet i streaming-radiostationen, som du lytter til. Genstart din browser, og log derefter tilbage til den tjeneste, du bruger, og prøv igen at oprette forbindelse til denne radiostation.

2.

Genstart programmet du er bruger til at lytte til streaming radio. Hvis du bruger et program som f.eks. Apples iTunes eller WinAMP til at lytte til en streaming-radiostation, vil eventuelle funktionsfejl med det pågældende program medføre kvalitetsfald, når du lytter til radioen. Afslut det program , giv computeren et par sekunder for at frigøre de systemressourcer, den brugte, og prøv derefter at oprette forbindelse igen.

3.

Nulstil dit modem eller din router. Kvaliteten af ​​streaming online radioen afhænger helt af styrken af ​​din internetforbindelse. Hvis du trækker dit internetmodem eller router i nogle få sekunder, og lad hukommelsen rydde, kan du en har en fuldt funktionel internetforbindelse til brug for at lytte til online radio. Når du har trukket dit internetmodem eller din radio fra, skal du tilslutte den igen og derefter prøve din forbindelse igen.

4.

Prøv at oprette forbindelse til et stærkere trådløst netværk. Brug din Windows Vista-computer til at oprette forbindelse til et trådløst netværk, der har ringe signalstyrke, enten flytte tættere på signalets kilde eller prøve et andet netværk helt og holdent. Klik på ikonet 'Netværks- og delingscenter' på proceslinjen Vista, og vælg en anden stærkere internetforbindelse for at oprette forbindelse til.

Streaming radio er et fænomen, der beskriver handlingen med at bruge din internetforbindelse til at lytte til radiostationer. Disse kan være internet-eksklusive radiostationer eller internetversioner af populære AM- og FM-radiostationer i dit område. Hvis du forsøger at lytte til streaming radio i Microsofts Windows Vista-operativsystem, men har svært ved at få en solid forbindelse, er der et par ting, du kan forsøge at forbedre den overordnede kvalitet af modtagelsen.