Sådan Sammenlign Satellit High Speed ​​Internet Providers

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug et websted som ISPFinder.info eller TheList.com til at finde en liste over lokale satellit-internetudbydere, der kan levere en internetforbindelse til dit specifikke område. Det er ikke fornuftigt at sammenligne priser og funktioner hos en internetudbyder, hvis de ikke kan installere tjenesten i dit hjem.

2.

Sammenlign den annoncerede hastighed for en satellit højhastigheds internetforbindelse udbyder. Hastigheden måles i 'megabyte per sekund.' Ved sammenligning af hastigheder indikerer det højere tal en hurtigere forbindelse. Dette betyder, at du vil kunne hente websider hurtigere og downloade filer hurtigere, end du ville have på en internetforbindelse med en lavere hastighed.

3.

Sammenlign de månedlige servicegebyrer. Hver satellit internetudbyder skal opkræve en månedlig rente for deres service. Sammenlign priserne på hver internetudbyder og sammenlign hvilke funktioner du får for den pris. Hvis du f.eks. Betaler en stor sum penge, skal du forvente en hurtig internetforbindelse til gengæld.

p> 4.

Sammenlign installationsgebyrerne. Da satellit højhastigheds-internet-service kræver mere installation end et standard kabel eller DSL Internet-tilslutning, skal du sammenligne den pris, du skal betale ved hver internetudbyder til installation. Typisk vil installationen involvere en autoriseret tekniker, der kommer ud til dit hjem og opsætte service på en professionel måde.

Se efter eventuelle installationspakker, som dine potentielle satellit-internetudbydere tilbyder. Ofte kan du få rabat på ikke blot installationen, men også på din månedlige regning samt, hvis du får satellit internet, satellit tv og satellit telefonservice alle på samme tid. Hvis du er på markedet for alle tre af disse tjenester, kan det være en god måde at spare et par dollars hver måned.

Der er mange ting, du bør overveje, når du leder efter en højhastigheds internetudbyder. Ikke alle virksomheder vil tilbyde dig de samme funktioner og tjenester, og du vil sikre dig at du rent faktisk får en service, du vil være tilfreds med, før du begynder at shelling ud penge måned efter måned. Hvis du vil sammenligne hvad hver højhastighedstjenesteudbyder i dit område har at byde på, kan du bruge flere websteder til at gøre netop det.