Sådan ændres et navn på Exchange

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Alle programmer.' Vælg 'Administrative værktøjer', og klik derefter på 'Active Directory-brugere og -computere.'

2.

Klik på servernavnet i venstre side af vinduet. Klik på 'Brugere' under ikonet for servernavn for at få vist en liste over brugere, der er konfigureret på netværket.

3.

Højreklik på det brugernavn, du vil redigere, og vælg ' Ejendomme.' Klik på fanen 'Generelt' for at få vist brugerens navn og fulde navnværdi.

4.

Rediger brugerens login og fulde navn for at ændre brugerens navn for Exchange-login. Dette ændrer også navnet, der ses af brugerens e-mail-modtagere.

5.

Klik på knappen 'OK' for at gemme ændringerne. På brugerens computer genstart Outlook for ændringerne træder i kraft.

Microsoft Exchange er et serverprogram, der bruges til at sende og modtage e-mail. Exchange Server-navne er knyttet til Active Directory-programmet på netværket. Administratoren kan ændre navnet på Exchange-postkassen i Active Directory-træet for netværket. Når postkassenavnet er ændret, kan brugeren oprette forbindelse til Exchange Server ved hjælp af de nye indstillinger. Exchange bruges typisk med Outlook klient software.