Sådan bruger du e-mail til at søge efter mennesker

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug Google, som er en af ​​de mest omfattende søgemaskiner til fri brug. Besøg Google.com, skriv ind personens e-mail-adresse og klik på knappen 'Google Søg'. Resultaterne vil indeholde alle websteder, onlineannoncer, blogs og dokumenter, der indeholder den pågældende e-mail-adresse. Du bliver nødt til at se ind i hvert søgeresultat for at se, om det indeholder relevante oplysninger om personen.

2.

Brug en online e-mail-adressekartotek. Ideelt set bør du vælge en, der kan prale med en enorm database fordi det vil øge dine chancer for at søge efter personer, der bruger e-mail. En sådan mappe er Pipl.com, som søger efter personens e-mail-adresse i online aviser, blogindlæg, dokumenter og meget mere. Når du går til webstedet Pipl, skal du klikke på linket 'E-mail', indtaste e-mail-adressen og klikke på 'Søg' -knappen. Webstedet viser dig en liste over resultater, der er knyttet til den pågældende e-mail-adresse. For eksempel kan e-mail-adressen blive vist i et online-blogindlæg sammen med den persons navn og andre kontaktoplysninger.

3.

Brug et websted for socialt netværk til at søge efter folk via e-mail. Nogle af de mest populære netværkswebsteder omfatter Facebook, Twitter, My Space og Windows Live Spaces. Gå til hver hjemmeside, indtast emailadressen i søgefeltet, og den vil vise dig en liste over personer, der er knyttet til det særlig email adresse. Et stort antal mennesker findes på disse hjemmesider, så du kan muligvis finde den person, du leder efter.

4.

Søg efter forretningskontakter hos et websted som Jigsaw.com. Webstedet har en stor database med forretningsforbindelser.Det er en gebyrbaseret hjemmeside, der giver dig mulighed for at foretage en indledende søgning gratis. Med andre ord kan du indtaste en e-mail-adresse og finde ud af om personen er i databasen, før du betaler noget.

Internettet har gjort det nemt at finde folk på nettet. I dag er nogle slags personlige oplysninger, herunder e-mail-adresser, tilgængelige på de fleste alle via internettet. E-mail-adressen kan være en del af en onlineannonce, der findes i et blog-indlæg, eller udgivet på et netværkswebsted. Der er mange måder, du kan søge efter personer online ved hjælp af deres e-mail-adresser.