Sådan bruges en Hub til Hub Network

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Placer begge navene tæt på hinanden. Afstanden, som navene kan placeres, bestemmes af længden af ​​Ethernet-kablet, du skal forbinde dem sammen.

2.

Slut den ene ende af Ethernet-kablet til 'Uplink 'forbindelse på det første nav. Slut den anden ende af Ethernet-kablet til en port i det andet hub.

3.

Tænd begge hubs. For hver ledning, der er forbundet med navet, er navets lys tændt, hvilket indikerer, at portforbindelsen er aktiv.

4.

Slut dine andre netværkscomputere til den nyligt tilføjede hub på netværket For at teste de nye indstillinger skal du tænde to computere på separate hubs.Denne computer skal have en netværksforbindelse og dele filer normalt.

Hubs er enheder, der forbinder flere maskiner på et computernetværk. Hubs adskiller sig fra routere, fordi de ikke har filtrering, IP-tildelingskonfigurationer eller firewallfunktioner, som routere indeholder. Hubs er gavnlige for netværksadministratorer, der bare har brug for en enhed, der forbinder flere maskiner uden nogen form for sikkerhedsimplementering. Hubs har en 'uplink' -stik, som bruges til at forbinde to af enhederne sammen.