Sådan bruges et netværkskrympeværktøj

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sæt den frie ende af kablerne i kategori 5 mellem netværkskrydsværktøjsskærerbladene og træk ca. en fod kabling gennem hullet mellem wire cutterblade og skær kablet.

2.

Indsæt ca. 1/2 tommer af den ene ende af snitlængden af ​​kablet i trådstrimmelstikket, og presse netværkskrydsværktøjshåndtagene sammen. Fjern den afskårne ende fra trådstrimmelstikket, og indsæt den ustrippede ende 1/2 tommer i trådstrimmelstikket. Klem netværktøjskrydsværktøjshåndtagene sammen og fjern den afskårne ledning fra stikkontakten.

3.

Fjern trådparene i hver ende af kabellængden og ret hver ledning. Klip ledningerne, så hver ledning er af samme længde. Ordne ledningerne fra venstre til højre i denne rækkefølge: hvid / orange, orange, hvid / grøn, blå, hvid / blå, grøn, hvid / brun, brun.

4.

Sæt ledningerne i RJ-45-stikket med stangen vendt nedad (væk fra dig). Skub ledningerne helt til slutningen af ​​stikket. Slip værktøjsskrammekontakten over RJ-45-stikket, og klem hårdt for at krympe stikket.

Netværkskrympeværktøjer bruges til at oprette telefonkabler og netværkskabler. Netværkskrympeværktøjer gør det muligt for brugeren at trimme netværket eller telefonkablet til størrelse ved hjælp af en vedhæftet kabelsnitter. Du kan også fjerne isoleringen fra de enkelte ledertråde indenfor kablet med den integrerede trådstrimmel. Interfaceender, såsom RJ-12 og RJ-45-stik, kan fastgøres til kablet ved hjælp af netværktøjets krympehoved.