Sådan får du højhastigheds internet fra Alltel

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1. Brug funktionen 'Location Finder' på Alltels hjemmeside (se Referencer) for at finde Alltel-forhandlingsstedet nærmest dig. Du skal købe dit Alltel-trådløse internetkort på et fysisk placering, fordi det kræver, at du både tilmelder dig en servicekontrakt og aktiverer kortet.

2.

Overvej længden af ​​din servicekontrakt. Ofte, hvis du tilmelder dig en kontrakt på to år, vil Alltel give dig det trådløse internetkort uden beregning. Dette betyder dog, at du lovligt forpligter dig til at betale et månedligt gebyr for omfanget af kontrakten. I sidste ende er det måske ikke det gratis trådløse internet-kort værd.

3.

Vælg mellem en begrænset og ubegrænset dataplan. En begrænset dataplan begrænser mængden af ​​båndbredde, du kan bruge pr. Måned. Hvis du overskrider denne båndbredde grænse, vil du blive opkrævet ekstra gebyrer pr. Kilobyt data downloadet til din computer. Hvis du planlægger at bruge dit Alltel højhastighedskort ofte, vil du købe en ubegrænset dataplan, som i marts 2010 er omkring $60 pr. Måned.

4.

p> Betal for dit Alltel-trådløse internet-kort. Alltel-repræsentanten, der arbejder med dig, aktiverer kortet og giver dig det nummer, som det skal opkaldes for at få adgang til internettet med høje hastigheder.

5 .

Slut kortet til computerens USB-port.

Hvis du ønsker at få højhastighedsadgang til internettet fra Alltel, skal du købe et trådløst internetkort. Dette kort tilsluttes til en USB-port på din computer og forbinder til et mobilnetværk. Det bruger derefter denne netværksforbindelse for at give dig hurtig internetadgang, uanset hvor du rejser. Der er et par forskellige måder, du kan tilmelde dig for denne service fra Alltel, så det er vigtigt at afveje dine muligheder for at træffe den rigtige beslutning.