Sådan finder du et kodeord til Wi-Fi

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Se på bunden af ​​den trådløse router. PIN-kode til adgangskode er en lang række tal og bogstaver. Indtast denne sekvens for netværksadgangskoden.

2.

Søg under 'downloads' i din internetbrowser og skriv 'wirelesskeyview' i søgefeltet.

3.

Klik på forstørrelsesglasikonet, og download det første søgeresultat, der kommer op. Når du dobbeltklikker på filnavnet, kommer adgangskoden op.

4.

Åbn mappen 'Programmer', hvis du har en Mac, og tryk på 'Hjælpeprogrammer' og derefter 'Nøgleringstilgang'. Dit netværksnavn kommer op, og når du klikker på boksen for at vise adgangskoden, vises den.

At forsøge at oprette en trådløs forbindelse uden at kende adgangskoden kan være en frustrerende prøvelse. Nogle mennesker ved ikke, hvordan man finder nøgleordet for deres router, mens andre har deres gemt på deres computer, men kan ikke huske hvor. At finde et Wi-Fi-kodeord er ekstremt nemt, og det vil kun være et spørgsmål om minutter, før du kan surfe på internettet med din trådløse forbindelse. Du skal altid gemme en trådløst nøgleadgangskode på din computer til fremtidig reference, hvis den ikke allerede er gemt.