Sådan forstærker du Wi-Fi-området

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Hold din router opdateret ved at downloade den nyeste software. Et WiFi-signal kan falde, hvis det kører på et gammelt system.

2.

Skift routers placering. Det er bedst at placere routeren centralt i tæt på alle computere.

Monter en stærkere antenne til din router. Antenner varierer i prisklasse og kan købes hos din lokale elektroniske butik.

4.

Hold din trådløse router væk fra elektriske apparater. Apparater som mikrobølger, fjernsyn og trådløse telefoner kan forstyrre dit trådløse signal.

5.

Installer en trådløs repeater. En repeater vil udvide området for dit trådløse netværk uden at installere ledninger. Microsoft anbefaler at placere repeater 'halvvejs mellem dit trådløse adgangspunkt og din computer' for at få et boost i dit signal.

6.

Hold dig til samme firma for dine hardware- og softwarebehov. En router, der er tilsluttet en netværksadapter fra samme mærke, fungerer bedre end en, der er forbundet til et andet mærke. < / p> Der kan ikke være noget mere frustrerende end at håndtere en dårlig Wi-Fi internetforbindelse. Et svagt signal gør din internetforbrug langsom og upålidelig. Svage Wi-Fi-signaler kan skyldes mange faktorer. Out-of-date software, dårlig positionering og signalinterferens bidrager alt sammen til et svagt signal. Men der er måder at øge dit trådløse signal og forbedre din internetforbindelse.