Sådan gendannes systemstandarder på Cisco 3845

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Drej din Cisco 3845-router rundt, så enhedens bagpanel vender mod dig. Du behøver ikke at fjerne ethvert Ethernet-kabel, der er tilsluttet enheden.

2.

Søg på bagpanelet på Cisco 3845 for den lille cirkelknap, der er mærket ' Nulstil.' Denne knap vil være hen imod den nederste midterste del af enheden. Det er for lille at trykke med din finger.

3.

Tag en blyant, pen, papirclips eller andet objekt med et lille, tyndt hoved og brug det til at skubbe på knappen 'Reset' på din Cisco 3845. Fortsæt med at holde denne 'Reset' -knappen inde, indtil indikatorlampen på forsiden af ​​enheden begynder at blinke. På dette tidspunkt kan du frigive knappen 'Reset'. Din Cisco 3845 vil nu blive nulstillet til dens oprindelige fabriksindstillinger.

3845 er en enhed kaldet en 'Integrated Services Router' udviklet af Cisco. I modsætning til de mere grundlæggende computerrutere, der er designet til hjemmecomputernetværk, er Cisco 3845 designet til at blive brugt i en professionel indstilling. Hvis du har foretaget ændringer i, hvordan din Cisco router fungerer, som du er blevet utilfreds med, kan du altid vende tilbage til den oprindelige fabriksindstilling og starte hele tiden. For at gøre dette skal du bare finde knappen 'Nulstil' på bagsiden af ​​enheden.