Sådan genopbygges en Exchange 2003-postkasse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows Start-knappen og vælg 'Alle programmer.' Vælg 'Administrative værktøjer', og klik derefter på 'Exchange Server System Manager.'

2.

Klik på ikonet 'Administrative grupper', og klik derefter på navnet på Exchange Server. Klik på 'Postkasser' i listen over muligheder. Endelig klik i denne gruppe på den brugerpostkasse, du vil genopbygge.

3.

Klik på fanen 'Generelt'. På listen over Modtageropdateringstjeneste (RUS) skal du klikke på knappen 'Rebuild'. Det kan tage flere minutter for postkassen at genopbygge, afhængigt af størrelsen af ​​brugerens postkasse.

Tips og advarsler

  • Sørg for, at brugeren er ikke forbundet med postkassen, når den er ved at genopbygge.
  • Exchange Server er et Microsoft-produkt, der bruges til at være vært for e-mail-adresser og kommunikation. Hvis en postkasse bliver beskadiget, forsøger Exchange-administratoren at rette filerne ved hjælp af en genopbygningsproces. Genopbygningsprocessen er tilgængelig i Microsoft Exchange System Manager. Genopbygningsfunktionen reparerer beskadigede filer, genopbygger arkiveret email og genopretter eventuelle manglende indstillinger, brugeren oplever i Outlook-klienten.