Sådan opnår du en netværksadresse, når du logger på en D-Link Wireless Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows Start-knappen og vælg 'Kontrolpanel.' Dobbeltklik på ikonet 'Netværksforbindelser' i kontrolpanelet for at åbne en liste over netværkscontrollere konfigureret på din maskine.

2.

Højreklik på det trådløse netværkskort på din maskine og vælg 'Egenskaber'. Klik på 'Internet Protocol (TCP / IP)' i listen over protokoller, og klik derefter på knappen 'Egenskaber' under listefeltet.

3.

Vælg 'Hent en IP-adresse automatisk 'fra listen over muligheder og tryk på' Ok 'knappen. Dette indstiller din trådløse maskine til DHCP, så den får automatisk en IP-adresse fra den trådløse router.

4.

Klik på 'Ok' igen i hovedegenskabsvinduet. Genstart computeren for ændringerne træder i kraft. Næste gang computeren starter og forbinder til en trådløs router, henter den en IP-adresse fra routeren.

Erhvervelse af en IP-adresse fra en router udføres ved hjælp af dynamisk hostkonfigurationsprotokol (DHCP). DHCP tilbydes af D-link routere til både trådløse og hardwired forbindelser. Protokollen køres på routeren og tildeler automatisk tilgængelige IP-adresser til brugeren. Men før en computer kan modtage en IP-adresse, skal DHCP være aktiveret på maskinen. Dette gøres i netværksindstillingerne til din Windows-maskine.