Sådan sammenligner du trådløst bredbånd til bærbare computere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Se, om dit computerbatteri til trådløst bredbånd er internt eller eksternt. Mens eksternt udstyr bliver lettere at installere (det bare stikker ind i den bærbare computer), er der en chance for at det kan blive beskadiget under transport. Internt udstyr, mens det er vanskeligt at installere, vil blive beskyttet af den bærbare computer s tilfælde.

2.

Bestem præcis, hvilken slags trådløst bredbåndsudstyr du kigger på. af trådløst bredbåndsudstyr vil kun kunne oprette forbindelse til trådløse internetnetværk, der allerede findes. Men hvis din enhed er et 'trådløst adgangskort' eller et 'AirCard', kan det forbinde til et mobilt datanetværk for at give din bærbare computer bredbånd Internetadgang.

3.

Se på det trådløse bredbåndsudstyrs minimums hardwarekrav. Hvert stykke trådløst bredbåndsudstyr du ser på, indeholder en liste over minimumskravene, som din eksisterende computer skal opfylde for at hardwareen skal fungere korrekt. Hvis din computer ikke opfylder disse krav, fungerer bredbåndsudstyret ikke korrekt (hvis det overhovedet), og du vil ikke kunne bruge det til at komme online.

4.

Se på rækkevidden af ​​ethvert trådløst bredbåndsudstyr, du tænker på at købe. Hvis du ser på et udstyr, der forbinder til eksisterende netværk, kan du se, hvad det anbefalede område er. Nogle stykker udstyr gør det muligt for dig at placere dig længere væk fra netværkssendingen til et netværk end andre vil.

5.

Sammenlign månedlig gebyr på ethvert relevant trådløst bredbåndsudstyr. Et AirCard vil for eksempel komme med et månedligt gebyr på $30 eller $60 afhængigt af typen af ​​dataplan, du tilmelder dig hos den cellulære udbyder, som du oprindeligt køber enheden til.

Trådløst bredbåndsudstyr til bærbare computere findes i to former - hardware, som kun kan oprette forbindelse til et eksisterende trådløst internetadgangspunkt og hardware, der opretter sit eget trådløse internetadgangspunkt. Et eksempel på den tidligere ville være en enhed som et trådløst netværkskort, mens et eksempel på sidstnævnte ville være en enhed som et trådløst 'AirCard'.