Sådan sammenlignes to trådløse kort

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Se på, hvilken type rækkevidde hvert trådløst kort understøtter. Område er ekstremt vigtigt i trådløst netværk, da det beskriver, hvor langt væk fra et netværk du faktisk kan være og stadig forbinder til det. Hvis du kun planlægger at bruge dit trådløse kort i dit hjem, vil en enhed gøre det, men hvis du planlægger at bruge det på offentlige steder, skal du have et kort med en rækkevidde på mindst 120 fod eller mere.

2.

Se, om de trådløse kort er interne eller eksterne. Eksterne trådløse kort er ideelle til folk, der ikke har det godt til at åbne sagen på en computer og kaste sig rundt inde. De kobler simpelthen til en USB-port. Interne kort skal derimod installeres omhyggeligt inde i computerens tilfælde. Det kan være ret svært, hvis du ikke er fortrolig med sådanne ting.

3.

Sammenlign mindste og maksimale forbindelseshastigheder for de to trådløse kort. Disse giver dig en god indikation af, hvor hurtigt en netværksforbindelse du kan få med disse enheder. Jo højere nummer, jo mere megabyte per sekund kan et netværkskort overføre fra din computer til netværket og vice versa. Specielt hvad angår et internetnetværk, vil du have, at disse forbindelseshastigheder skal være så høje som de muligvis kan være.

4.

Undersøg de mindste systemkrav for de to trådløse kort Disse er de mindstekrav, som din eksisterende computer skal opfylde for at kunne bruge kortene. Hvis din computer ikke overholder disse specifikationer, vil kortet ikke kunne fungere korrekt, hvilket vil resultere i langsom netværksforbindelse og (i sidste ende) spildte penge.

Trådløse kort er enheder, der tillader en computer (typisk en bærbar computer) at oprette forbindelse til et tilgængeligt trådløst netværk. Dette kan være et trådløst lokalnetværk (bruges til at forbinde en computer til en anden computer) eller et trådløst internetnetværk (bruges til at forbinde en computer til World Wide Web). Hvis du er på markedet for et trådløst kort og har valget indsnævret mellem to forskellige enheder, skal du bruge et par enkle sammenligninger til at hjælpe dig med at træffe din beslutning og sikre værdien af ​​dit køb.