Sådan starter du en e-nyhedsbrev med sporing af spor

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Vælg et e-mail-auto-responderselskab, som Aweber eller Constant Contact, der opfylder dine virksomheds behov. Disse virksomheder udfører sådanne opgaver som at sende dine masseemails og hjælpe dig format og send eNewsletters og opret onlineundersøgelser til dine kunder. Sørg for, at det firma du vælger har evnen til at give dig statistikker for hver e-mail eller nyhedsbrev, du sender og holder disse statistikker til rådighed for din visning.

2.

Indtast dine e-mail-ledere i den e-mailmarkedsføringssoftware, du har valgt. Du kan have genereret kundeemner fra en tegning, en tilmeldingsliste eller fra at samle visitkort fra dine kunder.

3.

Opret din eNewsletter-skabelon. Dette er den skabelon, du vil bruge til hvert nyhedsbrev, du vil sende. Hvert nyhedsbrev skal indeholde grundlæggende oplysninger som dit firmanavn, e-mail-adresse, information om hvordan man afmelder sig og en måde at videresende e-mailen til andre eller sende nyhedsbrevet til Facebook.

Indstil din software til at fortælle dig, hvor mange e-mails der blev åbnet, og hvor mange var uåbnet. Du kan endda oprette din software for at sende gentagne mailinger med forskellige emnelinjer til dem, der ikke åbnede eNewsletter første gang.

Når dine kundeemails er indgået softwaren begynder at oprette dit første nyhedsbrev.

Din første e-mail skal give værdi til dine kunder, såsom en informativ artikel om dit forretningsområde eller et særtilbud eller rabat til eNewsletter-medlemmer.

5.

Tilføj andre elementer til dit nyhedsbrev, såsom små stykker af billedkunst eller interessante billeder. Tilføj også sekundære oplysninger, såsom opdateringer om din virksomhed eller industri begivenheder.

6.

Skriv mindst to links til din virksomheds hjemmeside i dit nyhedsbrev, så dine kunder får en chance at handle. Indstil din email marketing software til at sende både en HTML-version og en regelmæssig version af nyhedsbrevet, så dine læsere har et valg til visning.

Send en test af nyhedsbrev til din egen e-mail-adresse, inden du sender det til dine kunder. Tjek nyhedsbrevet for fejl i grammatik, stavning eller formatering. Når du er tilfreds med resultaterne, send eNewsletter til hele din liste.

Når du selv er din egen virksomhed, ved du, hvor vigtigt det er at holde kontakten med din kundebase. Oprettelse af dit eget e-nyhedsbrev er en måde at gøre netop på. Med en eNewsletter kan du sende information til dine kunder om særlige kampagner eller rabatter. Du kan også sende dem tips om dine niche- eller branchenyheder. God kundekommunikation vil hjælpe din virksomhed til at vokse med sprang og grænser.