Sådan tilføjes en erklæring til rutetabellen

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Kør'. I tekstfeltet, der vises, skal du indtaste 'cmd' for at starte Windows-kommandoprompten.

2.

Indtast 'ruteprint' for at se den aktuelle rutetabellen. Se tabellen for at sikre, at rutefunktionen du vil tilføje, ikke allerede er programmeret i tabellen.

3.

Indtast 'rute ADD destination\_network MASK subnet\_mask gateway' i kommandolinjen . Udskift 'destination\_network' med det andet segment af dit netværk. 'Subnet\_mask' er subnetmasken på dit nuværende netværk, og 'gateway' er din router's IP-adresse. Hvis du f.eks. Har et eksternt netværk med IP-adressen til 10.10.10.0, er din subnetmaske 255.255.255.0, og din gatewayrouter er 192.168.1.1, følgende er udsagnet tilføjet til din rutingstabel:
rute Tilføj 10.10.10.0 maske 255.255.255.0 192.168.1.1

4.

Skriv 'ruteudskrivning' igen for at få vist rutingstabellen. Bemærk, at den nye sætning tilføjes i tabellen.

Et rutebord er en liste over IP-adresser og netværksbaner, der bruges til at levere kommunikationspakker på et netværk. Du kan tilføje en redegørelse til rutingstabellen, som tilføjer en rutebestemmelsessti til computeren. Dette fremskynder kommunikationen, fordi routingstabellen er cachelagret. Computeren ser op på indgangen i rutingstabellen og ved straks, hvor de skal sende kommunikationen. Tilføjelse af udsagn til rutingstabellen udføres ved hjælp af Windows-kommandoprompten.