Sådan tilsluttes 2 pc'er til et Westell 2200 modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Placer navet i nærheden af ​​Westell-modemet. Brug et Ethernet-kabel til at forbinde navet til den åbne port på Westell. Placer den ene ende af Ethernet-kablet i modemets uplink og sæt den anden ende i Westells internetport.

2.

Indsæt den ene ende af et andet Ethernet-kabel i en computers netværkskort. Anbring den anden ende af det samme Ethernet-kabel i navet. Gør det samme for din anden computer.

3.

Sluk for Westell-modemet og tænd igen. Lad enheden sidde i ca. 5 sekunder slukket, før du tænder den igen. Dette nulstiller modemet.

4.

Tænd en af ​​computere på dit netværk for at teste det nye layout. Åbn en webbrowser for at teste forbindelsen. Et grønt lys vises på navet og computerens netværkskort for at indikere en aktiv forbindelse.

Tips og advarsler

  • Du kan bruge disse trin at dele din internetforbindelse med flere andre maskiner på netværket. Begrænsningen er på navet, hubs leveres normalt med 5, 10 eller 20 porte til fælles computere.
  • Westell er en producent af DSL modemer. Modemreferencen er faktisk en fejl. Selvom DSL-forbindelsesenheder hedder 'modemer', er de routere, der forbinder og filtrerer trafik til internettet. For at forbinde flere maskiner til en Westell-enhed, kan brugeren forbinde flere maskiner til et nav, som derefter forbindes til DSL-modemet. Dette deler båndbredden mellem to eller flere maskiner, og det giver dem alle adgang til internettet.