Sådan tilsluttes en Inspiron 531-pc til et DSL-modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sørg for, at både din Dell Inspiron 531 stationære pc og dit DSL-modem er sikkert forbundet til stikkontakter via deres strømkabler. Begge enheder skal bruge den strøm, der leveres af dit hjem for at kunne fungere.

2.

Slut den ene ende af et almindeligt CAT-5 Ethernet-kabel til Ethernet-kablet input på bagsiden af ​​dit DSL modem. Det er ligegyldigt hvilken ende af kablet du bruger til dette formål.

3.

Slut den anden ende af det almindelige CAT-5 Ethernet-kabel til Ethernet-kabelindgangen på tilbage på din Dell Inspiron 531 desktop pc. Denne indgang findes på bagsiden af ​​din stationære pc. Når dette er gjort, vil de to enheder være korrekt forbundet til hinanden, og din stationære pc vil straks begynde at bruge Ethernet-kablet til at forbinde sig til internettet.

Inspiron 531 er en stationær computer designet og fremstillet af Dell. Hvis du har et DSL-modem, der kan levere højhastigheds internetforbindelse til dit hjem eller kontor, skal du bruge et Ethernet-kabel til at få adgang til internettet med din Inspiron 531. Ethernet-kabler overfører datasignaler med høje hastigheder til og fra en internetkompatibel enhed.