Sådan udskriver du fra en trådløs printer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Kontrolpanel.' Dobbeltklik på 'Hardware og lyd', og klik derefter på 'Printere'. Hvis du kører ældre Windows-operativsystemer, er ikonet mærket 'Printere.'

2.

Dobbeltklik på 'Tilføj en printer.' Dette åbner en guide, der styrer dig gennem printerinstallationsprocessen.

3.

Vælg 'Tilføj et netværk, trådløs eller Bluetooth-printer' fra listen over muligheder. Guiden viser en liste over printere, der er tilgængelige på dit netværk. Vælg printeren og klik på knappen 'Næste'.

4.

Klik på knappen 'OK' for at installere printerdriverne på din maskine. Dette er nødvendigt for at udskrive til printeren i dine applikationer. Klik på knappen 'Næste', og klik derefter på 'Udfør' på oversigtsskærmen.

5.

Åbn et regneark eller tekstbehandlingsprogram for at udskrive et testdokument. Når du vælger at udskrive dokumentet, vises den nykortede printer som en mulighed. Udskriv dit dokument til printeren for at sikre, at din forbindelse virker korrekt.

Trådløse printere er enheder, der bruger en kommunikationsfrekvens til at oprette forbindelse til en router eller printernetkort. Enhederne er knyttet til netværket ved hjælp af trådløse kort, der er installeret på printerens grænseflade. Når du opretter forbindelse til en trådløs printer, er trinene de samme som tilslutning til en hardwired printer. Så længe printeren deles på netværket, kan du kortlægge til printeren og bruge den som din udskrivningsenhed.