DSL Vs. digital

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Technologies

En DSL internetforbindelse gør det muligt for en bruger at oprette forbindelse til internettet via en telefonlinje, men i højere hastigheder end en opkaldsforbindelse. Digitale internetforbindelser bruger kabel-tv-ledninger til at oprette forbindelse til internettet.

Omkostninger

Omkostningerne til både DSL og digitale forbindelser ændrer sig stadig på et meget konkurrencedygtigt marked. Køb tjenesterne i dit område til den bedste pris.

Hastighed

Tilslutningshastigheder for digitale forbindelser dikteres stort set af aktiviteten hos andre digitale internetbrugere i nærområdet. DSL-forbindelseshastigheder afhænger dog af, hvor tæt på telefonfirmaets centrale kontor forbindelsen er.

Sikkerhed

Internetforbindelser åbner enhver computer op for potentielle sikkerhedstrusler, uanset om computeren tilsluttes ved hjælp af DSL eller digital .

Tilgængelighed

Både digital og DSL har større tilgængelighed i områder med højere befolkninger. Hvis du bor i et mere landligt område, kan du leve uden for dækningen for enten DSL eller digital service, ifølge Geek Squad. Både DSL og digitale internettjenester forbinder computere enten individuelt eller som netværk til internettet, men begge gør det ved at bruge forskellige teknologier med forskellige fordele. Debatten om, hvad der er bedre, er blevet hårdt anfægtet.