High Speed ​​Internet FAQ

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Hvor meget hurtigere er det?

Højhastigheds internet er op til 70 gange hurtigere end en opkaldsforbindelse.

Hvilke typer er der?

DSL og kabel er nogle af de mere almindeligt anvendte metoder til at få højhastigheds-internet. Der er også satellit- og trådløse metoder. Selvom de fleste gamle måder at få opkald på er langsomme, har nogle internetudbydere begyndt at tilbyde hurtigere opkaldstjenester for at konkurrere med højhastighedsadgang til internettet.

Hvem giver det?

Verizon og AT u0026 T er to af de større udbydere af DSL Internet-tjenester. Comcast og Time Warner er store udbydere af kabel-internet-tjenester. De fire største udbydere af højhastigheds-satellit-internet er Hughes Net, Wildblue, Skyway og Starband. NetZero giver hurtigopkald. For trådløse højhastigheds-tjenester skal en trådløs adapter købes sammen med en månedlig plan. Ellers kan en bærbar computer eller en anden trådløs enhed få adgang til forskellige gratis hotspots rundt om i byen - normalt i kaffebarer.

Hvad er fordelene?

Højhastighedsinternet er afgørende for at se streaming video og musik, browsing internettet ved hurtigere hastigheder og download af store e-mail-vedhæftede filer eller digitale fotos.

Hvad koster det?

Højhastighedsinternet kan koste så lidt som $10 om måneden og så meget som $60 og op afhængigt af udbyderen , hastigheden af ​​tjenesten og hvad der er inkluderet i pakken. Højhastighedsinternet eller bredbånd er en hurtig måde at få adgang til internettet uden den langsomme ventetid, der kommer fra en opkaldsforbindelse.