Hvordan installerer jeg et DSL-modem på en bærbar computer?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller, at din bærbare computer har en Ethernet-forbindelsesport. Du kan se et eksempel på billedet med dette trin.

2.

Slut telefonlinjen fra telefonstikket til bagsiden af ​​DSL-modemporten, der er mærket enten 'Connection In' eller 'internet i.' Tilslut DSL-modemet til strømforsyningen og vent til lysene på forsiden lyser.

3.

Slut den ene ende af Ethernet-kablet til porten på modemet mærket enten 'Ethernet', 'Til Computer' eller 'Forbindelse ud'.

4.

Slut den anden ende af Ethernet-kablet til Ethernet-porten på siden eller bagsiden af din bærbare computer.

5.

Indsæt DSL-modemdriversoftwaren, hvis en blev leveret af din DSL-udbyder. Følg instruktionerne på skærmen for at installere softwaren og genstart den bærbare computer, når du bliver bedt om det. Bemærk, at nogle DSL-udbydere leverer modemer, der ikke kræver ekstra software.

Tips og advarsler

  • Tilslut en trådløs router til 'Ethernet out' -forbindelsen fra DSL-modemet i stedet for en direkte forbindelse til den bærbare computer. Dette vil skabe et trådløst signal, som laptops med trådløst kan oprette forbindelse til.
  • DSL-modemer er eksterne modemer, der forbinder til DSL (Digital Subscriber Lines). DSL Internet leveres via en eksisterende telefonforbindelse, ofte af et telefonfirma eller internetudbyder. En vigtig fordel ved denne opsætning er, at en enkelt telefonlinje kan give både internetadgang og telefonadgang samtidig. Både bærbare computere og stationære computere er i stand til at oprette forbindelse til DSL-forbindelser.