Hvordan maksimerer du en Linksys WRT330N Router?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Placer din trådløse router i det geografiske centrum af dit hjem eller kontor. Din Linksys trådløse router sender ikke sit trådløse signal i en lige linje - den sender i en cirkel. Hvis du fysisk placerer routeren i midten af ​​det område, du arbejder i, kan du derfor maksimere sine udsendelsesfunktioner og tillade flere enheder at forbinde, uanset hvor de er i dit hjem.

2.

p>

Flyt din trådløse enhed så tæt på din Linksys trådløse router som du kan få den. Jo længere et trådløst signal skal rejse, jo svagere signal vil i sidste ende være. Et svagt signal vil give en langsom internetforbindelse og langsom filoverførselshastigheder. Hvis du bare omplacerer din trådløse enhed tættere på Linksys-routeren, vil signalet, der optager, blive stærkere.

3.

Sæt et kodeord på det trådløse netværk som udsendes af din Linksys-router. Selvom dette ikke ændrer styrken af ​​signalet, der udsendes på nogen måde, kan det stadig maksimere forbindelsen ved kun at tillade enheder med adgangskoden til at forbinde. På den måde vil uønskede personer ikke kunne stjæle din båndbredde og sænke dit trådløse internet eller lokalområdeforbindelse.

4.

Sørg for, at ingen andre trådløse enheder er i samme område som din Linksys-router Trådløse enheder (som visse modeller af trådløse telefoner) kan forstyrre det signal, der transmitteres af din trådløse router, blot ved at fungere på lignende frekvenser. Fjern disse interfererende enheder fra samme område som din Linksys-router for at maksimere dets evne til at fungere som beregnet.

En Linksys WRT330N trådløs computerrouter sender et signal til oprettelse af et trådløst computernetværk. Dette signal har et meget specifikt område, og på grund af, at WRT330N er en router til forbrugerniveau, spænder dette område ikke over store afstande. Der er dog et par ting, du kan gøre til din computer opsætning til maksimere det signal, der udsendes af din WRT330N og fuldt ud udnytte de trådløse fordele, den har at tilbyde.