Hvordan opretter jeg WEP Security til min Acer Laptop?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller din routerens manual for sin IP-adresse. Hvis du ikke har det, kan du finde din IP-adresse ved at åbne 'Kør' -menuen under menuen 'Start' . I feltet 'Kør' indtastes 'CMD'. Dette åbner et MS-DOS-vindue. I MS-DOS-vinduet skal du skrive 'IP config.' Skriv ned nummeret ved siden af ​​ordene 'Standard gateway;' det vil være det nummer du har brug for.

2.

Åbn din yndlingswebbrowser, og indtast IP-adressen, du kopierede fra trin 1, i adresseboksen. vil bede om et brugernavn og adgangskode. Brugernavnet er som regel 'admin' og passwordet som standard, hvis du ikke har ændret det, er normalt 'password' eller 'admin.' Hvis du ikke kender disse oplysninger, skal du navigere til routerens hjemmeside og søge teknisk support eller tjek din manual, hvis du har den.

3.

Indtast brugernavnet og adgangskoden til din router. Det vil så tage dig til routerindstillingerne. Se efter afsnittet 'Trådløs sikkerhed'. Det vil normalt have sin egen sektion, eller det kan være under et andet afsnit som 'Trådløse indstillinger.' Når du har fundet sikkerhedsafsnittet, skal du vælge WEP for kryptering og indtaste et kodeord. Når du er indtastet i dit kodeord, skal du klikke på 'Gem ændringer.'

4.

Vent til det gemmer dit kodeord, og når det gør det, vil det sparke enhver maskine på det trådløse netværk, indtil du indtaster det WEP-kodeord, du har oprettet på hver af disse maskiner. Fra nu af skal alle computere, der vil oprette forbindelse til dit netværk, indtaste denne adgangskode.

Tips og advarsler

  • Skriv ned adgangskoden, så du ikke glemmer det.
  • WEP er en form for adgangskodekryptering til din trådløse router. Det giver dig mulighed for at få brugere til at angive en adgangskode, før de kan få adgang til dit internetnetværk. Sæt det op på en bærbar computer er det samme som ethvert andet sted. Det er en standard proces, der ikke indebærer mange computer færdigheder. Hele processen vil kun tage et par minutter, og din Acer laptop og netværk vil blive beskyttet.